Hírek

Tiszavirágzás

2015. június 10-én 19.00 óra körül megjelentek a tiszavirág első példányai Magyarkanizsánál az erdei sétaösvény mentén, az idei virágzás előhírnökeiként. A néhány napos előrajzás után, elméletileg 2015. június 13-tól (szombat) várható a nagyobb rajzás a Tiszán.

E csodás természeti jelenség kedvelői a Tiszavirág ösvényről és a magyarkanizsai strandról is megcsodálhatják a virágzást.

Önkormányzati tájékoztató

Magyarikanizsa önkormányzata tájékoztatja a község polgárait, hogy az első májusi hétvégén a következő rendezvényeken tölthetik a munkaszüneti napokat:
- május 1-je és 3-a között a martonosi Tandari-tanyán,
- május 1-jén és 2-án a magyarkanizsai Tisza-parton.
Mindkét rendezvény főtámogatója a magyarkanizsai önkormányzat.
Május 1-3. között a martonosi Tandari tanyán kerül megrendezésre az 5. Jubileumi Majális a Metalmania Kft. szervezésében, a magyarkanizsai önkormányzat és a TDM támogatásával. A rendezvény médiatámogatója a Panda Rádió.

Tiszavirág Kemping várja a természet kedvelőket

Változatlan árakkal és a már jól megszokott környezetben 2014 június 1-től Magyarkanizsán a Tiszavirág Kemping ismételten várja a természet kedvelőket.

Felnőtteknek továbbra is 100 dináros napi áron érhető el a kemping , míg a gyermekeknek 14 éves korig 50 dinárba kerül. Magyarkanizsa község lakosságának   50%-os kedvezményt biztositunk a kemping árlistáján feltüntetett összegekből.


Turizmus
Fő tér 1., Magyarkanizsa
Tel/Fax: 024/873-249, 024/875-166 lokal 230
Üzenet küldése